Ingrid Van Hevel

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/green10/public/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/green10/public/drupal/includes/menu.inc).

Projectleider, functioneel analyst en tester
Zaakvoerder

Ingrid specialiseert zich in projectleiding en IT-analysetechnieken, testen en geeft training over UML.

Het testproces is bij alle projecten waar Ingrid aan deelneemt, altijd een groot aandachtspunt. Onlangs certifieerde Ingrid zich ook voor ISTQB Foundation.

Als projectleider heeft Ingrid relevante ervaring met de Prince2 methodologie. Recent certifieerde Ingrid zich ook voor het Prince2 Foundation examen. Bij AG Insurance kon Ingrid de taak van projectleider vervullen voor verschillende projecten. Ze was verantwoordelijk voor de dagelijkse controle van de projecten, de planning en de organisatie van de workpackages, het opvolgen en het rapporteren van de vooruitgang, en indien nodig het nemen van corrigerende maatregelen.

Als functioneel analyst heeft Ingrid een ruimschootse ervaring in verschillende domeinen. Een eerste grote blok van ervaring situeert zich in de verzekeringswereld. Argenta, Federale Verzekering en AG Insurance maakten reeds gebruik van haar diensten. Een tweede blok is op het niveau van sociaal secretariaat, waar Ingrid bij SD Worx enkele jaren ervaring opdeed.

Ingrid begon haar loopbaan na het behalen van een A1 informatica (Brugge 1987) bij Komatsu Europe als analyst-programmeur en evolueerde daar verder naar technisch en functioneel analyst. In die periode volgde Ingrid ook Toegepast Informaticabeleid (Vlekho 1992).

Flexibiliteit draagt Ingrid hoog in het vaandel, ze past zich aan de IT-processen van de klant aan. Continue bijscholing is voor Ingrid een must en ze zal dan ook niet aarzelen regelmatig workshops of uiteenzettingen te volgen over de ontwikkelingen binnen IT.

Aarzel niet om een uitgebreid CV te vragen. Contacteer Green10.